Reviews

Klanten delen graag hun ervaring

Goede service op maat! Open en duidelijk over de productkeuzes. Ben zeer tevreden met mijn schoffel en spade. Kan iedereen deze verkoper en winkel aanraden!!

Sjoerd (juli 2018)

Ik heb een vuurschaal gekocht, rond 80cm. Er was een kleine mis communicatie van wat op de site stond en wat er afgeleved werd. Dit probleem was zeer vlug en correct opgelost. Mijn complimenten hiervoor. Verder ben ik zeer tevreden over de vuurschaal.

Martien uit Reusel (Januari 2017)

Via Bijzonder-Buiten en de firma Buitenzorg de tuin laten renoveren:
  • Berging verwijderd
  • Oude grasvlakte verwijderd
  • Ca. 10 bomen gerooid
  • Nieuwe graszoden gelegd
  • Nieuwe leibomen geplaatst
  • Elektra aangepast
  • Beregeningsinstallatie aangepast
  • Nieuwe bestrating gelegd
Punctueel, klantgericht en met oog voor detail.
Dagelijks netjes opgeruimd en achtergelaten. Geen omkijken naar gehad.
We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Wouter en collega's heel erg bedankt voor de geleverde service met kwaliteit!

Peter en Karen uit Drunen (Mei 2016)

Nogmaals dank voor de snelle levering van mijn border plantjes! Super blij mee!!

Michelle uit Drunen (Mei 2016)

Enkele weken geleden heeft Wouter planten bij ons geleverd. Ze schieten nu erg mooi uit en we zijn blij met het resultaat. Bedankt nogmaals voor je snelle actie en hulp.

Marianne uit Drunen (Mei 2016)

Ben Super geholpen, fijne mail wisseling,duidelijke uitleg en stipt op tijd. En tja de grasrollen mooi handzaam en legde erg makkelijk weg op deze manier. Of wel niets op aan te merken en kom graag binnenkort bij jullie terug.

Beppie uit Cromvoirt (Juli 2015)

Op 12 Juni is er bij ons een levering gedaan door Bijzonder-Buiten. Mooie verse rollen samen met de benodigde grond en voedingstoffen. En een zeer goed advies. Nu bijna twee maanden later ligt er een schitterende grasmat! Het gezegde dat het gras bij de buren groener is gaat bij ons iet op! Bijzonder-Buiten Bedankt!

Cliff uit Waalwijk (Juni 2015)

Uitstekend! mail 26m2 graszoden besteld bij Bijzonder-Buiten, dezelfde dag al reactie top! De Graszoden worden snel geleverd en komen vers van het land. Het zijn zeer mooie graszoden! wij zijn super blij. Onze tuin ziet er weer mooi uit. Chapeau!

Steffie uit Kaatsheuvel (April 2015)

Bijzonder-Buiten levert zeer goede kwaliteit Taxus planten voor een goede prijs. De levering was snel, volgens afspraak, door de uiterst vriendelijk en deskundige Wouter. Er wordt actief met je meegedacht (bv extra potgrond meegenomen bij de bezorging). Wij hebben nu een fraaie Taxushaag en zouden zo weer een bestelling plaatsen.

Jeroen uit Engelen/Den Bosch (Maart 2015)