Wie zijn we?

Wie is Bijzonder-Buiten?

Bijzonder-Buiten staat voor een bijzonder buiten belevenis.

Dit creëren wij door duurzame producten en planten aan te bieden die zorgen voor een algehele sfeer in uw tuin, terras of veranda. Bijzonder-Buiten streeft er naar om constant unieke producten en planten aan te bieden om u steeds weer van uw eigen buiten plek te laten genieten, of dit nu een grote tuin, moestuin, kleine binnenplaats of balkon is. Al onze producten en planten worden zorgvuldig geselecteerd zodat u plezier heeft van een Bijzonder-Buiten.

Een groenere wereld.

Bijzonder-Buiten streeft letterlijk naar een groenere wereld. Dit doen wij door buiten locaties te voorzien van meer (groene) planten, maar ook door te zorgen dat onze planten milieu vriendelijk worden gekweekt en geteeld. Onze producten en planten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij streven ernaar om lokale producten aan te bieden om het milieu minder te belasten en de lokale (groene) markt te blijven stimuleren.
Zo zijn de planten die Bijzonder-Buiten aanbiedt biologisch gekweekt en gebruiken wij alleen materialen die afbreekbaar zijn. Onze producten zijn waar mogelijk gemaakt van gerecycled materialen en wekken wij stroom zoveel mogelijk op via zonne-energie en gaan wij bewust om met afval en (drink)water.

Klant contact.

Een bijzondere belevenis begint al bij het eerste contact bij Bijzonder-Buiten. Bijzonder-Buiten wil dat iedere klant een bijzondere belevenis ervaart van informatie aanvraag tot aankoop en levering. Om dit te realiseren zijn wij een loyaal bedrijf die open communiceert over onze activiteiten. Betrouwbaarheid, precisie en eerlijkheid staan hoog in het vaandel bij Bijzonder-Buiten en wij zullen er alles aan doen om dit altijd te evenaren.
Bijzonder-Buiten wordt geleid door Wouter Elshout, een jonge ondernemer uit Drunen, die als motto heeft “doe wat je zegt en zeg wat je doet” deze kernwaarden komen overal terug bij Bijzonder-Buiten. Klantentevredenheid is het meest belangrijk voor Bijzonder-Buiten en daarom kunt u altijd rekenen op snel en persoonlijk contact en zal er altijd eerlijk advies worden gegeven.

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag van idee, advies tot realisatie.